Tere tulemast Väo Paas! Tootevalikusse lisandus suur valik Väo karjääri tooteid!

Killustik Tootjad

Väo Paas OÜ-le kuuluvas Väo karjääris toodetakse paekivikillustikku uuendusliku ja ressursse säästva mobiilse tootmisliiniga. Roadly tootevalikus on nüüdsest saadaval ka Väo karjääris toodetavad paekivitooted koos transpordiga. Kõiki valikus olevaid tooteid saab tellida Roadly tellimiskeskkonnast mugavalt otse koju või objektile.

Pestud paekivikillustik

Väo karjääri tootevalikust lisandus pestud paekivikillustikku Roadly tootevalikusse. Antud toode on saadaval 4-8 mm fraktsioonis. Materjal on toodetud paekivi mehaanilise purustamise teel, mis on seejärel pestud ja sellest on eemaldatud peenemad osad ja tuhk.

Paekivikillustik erinevate fraktsioonidega

Mehaanilise purustamise teel toodetud paekivikillustikku on Väo karjäärist võimalik tellida otse Roadly tellimiskeskkonnast järgnevates fraktsioonides: 16-32 mm, 32-63 mm, 4-32 mm ja 4-63 mm. Paekivikillustikku kasutatakse laialdaselt erinevates teedeehitustöödes ja ehitustöödes vastavalt töö iseloomule.

Paekivisõelmed ehk paekiviliiv

Lisaks paekivikillustikule on tootevalikusse lisandunud Väo karjäärist ka pestud paekivisõelmed ehk paekiviliiv fraktsiooniga 0,063 – 4 mm ja paekivisõelmed fraktsiooniga 0 – 4 mm. Pestud paekiviliiva puhul on tegemist filtreeruva materjaliga, mis laseb läbi niiskust ja sademeid. Paekivisõelmed seevastu ei filtreeru. Mõlemat materjali kasutatakse liiva asemel esinevates ehitus- ja haljastustöödes.

Loe killustiku omadustest ja kasutusaladest täpsemalt blogist.

Kõik Väo karjääri tooted, mis lisandusid Roadly tootevalikusse

KategooriaToodeFraktsioonHinna ja lisainfo
KillustikPaekivikillustikfr 4-8 mm, pestudTootelehele
KillustikPaekivikillustikfr 16-32 mmTootelehele
KillustikPaekivikillustikfr 32-63 mmTootelehele
KillustikPaekivikillustikfr 4-32 mmTootelehele
KillustikPaekivikillustikfr 4-63 mmTootelehele
PaekivisõelmedPaekivisõelmedfr 0-4 mmTootelehele
PaekivisõelmedPaekivisõelmedfr 0,063 – 4 mm, pestudTootelehele